Aankomende evenementen.

DELTA Onderwijsfestival 2022

Op vrijdag 7 oktober vindt het Delta Onderwijsfestival 2022 plaats.

Deze Deltabrede onderwijsdag staat in het teken van uitwisseling en kennisdeling voor alle Deltascholen.
Tijdens deze dag ga je op bezoek bij je collega’s, maar komen collega’s ook bij jouw school op bezoek om workshops te volgen.

Hier vind je de uitnodiging.

Aanmelden

WMS congres 2022

 

Op woensdag 16 november 2022 vindt het 16e landelijke WMS-congres plaats in de ReeHorst in Ede en online via het platform Let’s Get Digital. Het thema van dit jaar is:

‘Knap staaltje medezeggenschap’

Het WMS-congres is voor iedereen die betrokken is bij zeggenschap en medezeggenschap in het basis- en voortgezet onderwijs. Leden van de (G)MR en OPR, schoolleiders, (school)bestuurders en andere geïnteresseerden.

Stichting Onderwijsgeschillen organiseert het congres en verzorgt het programma samen met de landelijke belangenorganisaties in het onderwijs.

Hier vind je het totale workshopoverzicht met beschrijvingen.

Hier vind je het schematisch workshopoverzicht.

 

A A N M E L D E N   F Y S I E K   C O N G R E S

 

A A N M E L D E N   O N L I N E   C O N G R E S

 

 

Aanmelden

1e Nationale conferentie School en Beroepskeuze

Sterke structuur nodig voor betere keuzes voor school, opleiding en werk

Meedoen in de arbeidsmarkt is steeds meer een avontuur met onverwachte wendingen. Er lijkt nog nauwelijks een voorspelbaar pad te banen van school naar werkzaam leven. Zeker is wel dat huidige en nieuwe generaties onderweg veel vaker keuzes zullen moeten maken. Op school, tijdens een studie en op de arbeidsmarkt. Kiezen wordt een kerncompetentie, maar hoe maak je betere keuzes. Wie of wat helpt je daarbij? Een duidelijke gestructureerde oplossing is er (nog) niet.

Aanmelden

Agenda overzicht