Aankomende evenementen.

Nationaal Congres Waterstofveiligheid

Nationaal Waterstof Platform logo     NL Hydrogen logo       

Het Nationaal Waterstof Programma, NLHydrogen en TKI Nieuw Gas | Topsector Energie organiseren op woensdag 3 april 2024 van 10.00 – 18.00 uur het eerste Nationaal Congres Waterstofveiligheid.

In het ochtendprogramma geeft het Waterstof Veiligheid Innovatie Programma (WVIP) een overzicht van 4 jaar innoveren op dit thema.

In de middag (13.00 – 18.00 uur) starten we met een plenair panel, gevolgd door twee workshoprondes waarin je kunt kiezen uit diverse thema’s, zoals veiligheidsaspecten bij waterstofproductie, waterstofinfrastructuur, opslag van waterstof, allerlei toepassingen en beleid.

Toegang tot het congres is gratis. Er is voldoende tijd in het programma om te netwerken.

Locatie: De Loods, Treubstraat 31, Rijswijk

Aanmelden

Lustrum Move

Aanmelden

PO-VO-Event

Iedere dag maak jij als onderwijsprofessional het verschil. Je bent betrokken bij je leerlingen, je denkt mee met hun ouders en staat klaar voor je collega’s. Door de vele casussen die jij in de praktijk meemaakt, groei je als onderwijsprofessional iedere dag een beetje. Hoe klein de casus ook lijkt te zijn, het vormt je, maakt je wijzer en meer ervaren. Het geeft je nieuwe inzichten. En precies dat is zó waardevol, dat het gedeeld mag worden met andere onderwijsprofessionals tijdens het SWV 30 06 evenement op 15 mei 2024, waar PO en VO de handen in één slaan!

Het SWV 30 06 evenement is een middag van elkaar, voor elkaar en vooral ook mét elkaar. Op een informele, toegankelijke en vooral gezellige manier ga je met je collega’s binnen het samenwerkingsverband in gesprek. Je haalt én brengt inzichten en ideeën. Hoe we dat doen? Met de 30 06-Kennismarkt.

Aanmelden

Save the date: WMS congres 2024

Het WMS-Congres is dit jaar op woensdag 6 november 2024. 

Het WMS-congres is voor iedereen die betrokken is bij zeggenschap en medezeggenschap in het basis- en voortgezet onderwijs. Leden van de (G)MR en OPR, schoolleiders, (school)bestuurders en andere geïnteresseerden.

Stichting Onderwijsgeschillen organiseert het congres en verzorgt het programma samen met de landelijke belangenorganisaties in het onderwijs.

Blokkeer deze datum vast in de (vergader)agenda van de school, zodat je deze inspirerende dag niet hoeft te missen.
Begin september start de inschrijving.

Laat je gegevens achter en ontvang een bericht zodra de inschrijving geopend is.

Aanmelden

Agenda overzicht