CONNECT 2019 voor bezoekers, 21 november 2019

Wanneer: 21 november 2019
Locatie: Basiliek, Veenendaal
Kosten: € 27,50 (aanmelden en betalen voor 1 november € 17,50)

De Ondernemersdag CONNECT is dit jaar geannuleerd.

23 oktober 2019: Met nog een maand voor de boeg heeft de organisatie de moeilijke beslissing moeten nemen om het evenement op 21 november aanstaande niet door te laten gaan. Hoewel er zich ruim 30 standhouders hebben aangemeld, geeft het aantal aanmeldingen van bezoekers niet voldoende zekerheid om een succesvol evenement neer te zetten.

In de Basiliek in Veenendaal, op donderdag 21 november 2019
CONNECT 2019 is open van 13.30 uur tot 21.00 uur.

Steeds meer groeiden we in de afgelopen vijf jaar naar een modern concept. Met dit jaar een marktplein met inspirerende keynotes, een gevarieerd aanbod aan standhouders, demonstraties, rondetafelgesprekken, entertainment, proeverijen en foodtrucks. Alles heerlijk door elkaar heen. Een perfecte plek om uw onderneming of organisatie te presenteren, kennis te maken met anderen en vooral te genieten van sfeer en ontmoeting.

Meld u vóór 1 november aan en maak gebruik van de vroegboekkorting van € 17,50. Als u lid bent van een van de volgende organisaties is deelname zelfs gratis:
– Christelijk Ondernemers Netwerk (CON)
– Vereniging voor Christen Coaches (VCC)

Aanmelden kan hieronder. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met bevestiging en een betaalverzoek. Na betaling ontvangt u een toegangskaart, eveneens per e-mail.

Hier treft u een overzicht aan van standhouders/foodtrucks die zich tot nu toe hebben aangemeld.

 

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement