VSNU Onderwijsfestival

Wanneer: 24/05/2018
Locatie: campus van Wageningen University & Research
Kosten:

Na het grote succes van vorig jaar organiseert de Vereniging van Universiteiten voor de tweede keer het Onderwijsfestival op 24 mei 2018 op de campus van Wageningen University & Research. Het festival begint om 10.00u en eindigt met een netwerkborrel vanaf 16.30u.
Het universitaire onderwijs ontwikkelt zich in een razend tempo. Van docentprofessionalisering tot digitalisering, voorlichting en studiekeuze tot toelating en selectie. Dagelijks werken de Nederlandse universiteiten aan nieuwe ontwikkelingen. Wilt u weten wat er precies gebeurt op het gebied van onderwijsinnovatie? Kom dan naar het Onderwijsfestival en ga met studenten, docenten en medewerkers in gesprek over de laatste ontwikkelingen. Tijdens verschillende workshops delen de universiteiten best practices uit de praktijk en is er ruimte om te debatteren over uitdagingen in de toekomst.
Zelf een workshop geven?
Graag bieden wij een podium aan de mooie ontwikkelingen binnen universiteiten. Werkt u aan een vernieuwing binnen het onderwijs of wilt u een best practice delen? Dan nodigen wij u uit om een bijdrage te leveren, zodat het een onderwijsfestival voor en door universiteiten wordt. U kunt via dit formulier uw voorstel voor een bijdrage aan ons toesturen. Op deze manier verzamelen wij alle ideeën en kunnen we een gevarieerd programma samenstellen. Als u zich met een voorstel meldt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Deadline is 15 februari 2018.
Save the date!
campus van Wageningen University & Research